Täyden palvelun muuttopaketti

Muutto- ja pakkauspalvelut

Meiltä tilaat muuttopalvelun helposti ja nopeasti tilauslomakkeemme kautta. Valitse joko edullinen tuntityöhinnasto tai huoleton urakkahinnasto. Saat tarjouksen heti tietojen täyttämisen jälkeen.

Teemme niin pienen soluasunnon kuin suuren omakotitalonkin muutot helposti, ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Saat meiltä täyden palvelun muuttopaketin, joka sisältää tilavan muuttoauton, kuljettajan ja kantajat.

Irtaimiston pakkaaminen

Tarvitsetko apua tavaroidesi pakkaamisessa? Tiedätkö, kuinka pakkaat astiasi oikein ja turvallisesti? Voit tilata meiltä esimerkiksi koko asunnon irtaimiston pakkauspalvelun, tai vaikkapa jonkin pienemmän yksittäisen osan, kuten astioiden oikeaoppisen pakkauksen.

Tavaroiden suojaaminen

Huonekalut, patjat sekä kaikki herkät pinnat on hyvä suojata ennen muuttoa kolhiintumisen ja likaantumisen varalta. Myös lattiapinnat kannattaa suojata muuton ajaksi naarmuuntumisen välttämiseksi. Me voimme huolehtia suojauksesta puolestasi, kokonaisvaltaisesti tai yksittäisen osa-alueen osalta.

Tavaroiden paikoilleen laittaminen ja asennuspalvelut

Mikäli tarvitset uudessa asunnossa apua laatikoiden tyhjentämiseen, tavaroiden paikoilleen laittamiseen tai vaikkapa taulujen asentamiseen, voit tilata meiltä kyseisen palvelun!

Tarpeeton tavara kiertämään

Muuton yhteydessä nurkista löytyy usein tarpeetonta tavaraa. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kierrätyspalvelu, joka on helppo ja ekologinen tapa hankkiutua eroon ylimääräisestä tavarasta. Sinulle tarpeettomat kodinkoneet, kalusteet ja muut tavarat päätyvät ympäristöä kunnioittaen lajittelun ja kierrätyksen kautta energiaksi ja uusiomateriaaliksi.

Pianonkuljetus

Tarvitseeko pianosi kuljetusta? Siirrettäessä pianoa paikasta toiseen, suosittelemme aina käyttämään ammattilaista. Piano on painava ja sen siirtäminen on tekniikkalaji. Vaikka voimaa olisi käytössä riittävästi, voi pienilläkin virheliikkeillä saada aikaiseksi hankalasti korjattavia vahinkoja. Pianon tai flyygelin kuljetus meillä tapahtuu aina ammattimaisin varotoimin, mikä tarkoittaa sitä, että suojaamme instrumentin kuljetuksen ajaksi ja se toimitetaan samassa kunnossa, mitä oli lähtiessäänkin.

Huom! Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Osoitetiedot

Tampere, Pirkkala

Korkokuja 2 B 26

33950

Ota yhteyttä

Puh. 046 900 3087